понеділок, 13 червня 2016 р.

Авторська творча майстерня виїздне заняття

07 квітня 2016 року кафедрою виховання й розвитку особистості на базі Валківського ліцею імені О. Масельського Валківської районної ради проведено ІІ виїзне заняття авторської творчої майстерні (АТМ) учителів фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» за напрямом: «Інтеграція предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни» у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів». Тема заняття: «Аналіз педагогічної діяльності вчителів навчальних предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни» у контексті патріотичного виховання школярів».
Під час заходу слухачі АТМ ознайомилися з практичним досвідом роботи Валківського ліцею імені О. Масельського Валківської районної ради (директор Вехова Віра Іванівна) щодо інтеграції змісту навчальних предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни» у контексті патріотичного виховання школярів.
Керівник авторської творчої майстерні Семидочний Володимир Миколайович, учитель фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни», спеціаліст вищої категорії, презентував досвід роботи з питань особливостей проектування та проведення інтегрованих уроків навчальних предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни» на прикладі уроку з предмету «Захист Вітчизни», 11 клас, за темою «Основи самозахисту. Бій з використанням ножа та автомата».
Учні показали навички стройової фізичної підготовки, самозахисту в бойових умовах з використанням автомата і ножа.
Семидочний В.М. презентував свій власний веб-сайт, його зміст, структуру і спрямованість.
Учасниками авторської творчої майстерні була відпрацьована структурно-функціональна модель педагогічної діяльності вчителя навчальних предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни» у контексті патріотичного виховання школярів.

Волкова І.В., старший викладач кафедри виховання й розвитку особистості

Немає коментарів:

Дописати коментар