понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Трудове навчання

Група № 144
Термін навчання: 14.09–23.10.2015р. 
 З проводилися курси вчителів обслуговуючої праці. На ці курси з’явилося 24 особи, які протягом навчання (опановували) підвищували свій професійний й методичний рівень.
Староста групи — Кругова Людмила Вікторівна, вчитель трудового навчання Ізюмської ЗОШ №11.
Одним із найважливіших завдань проведення курсів є створення необхідних умов для формування творчої особистості вчителя, який раз у п’ять років підвищує свій професійний рівень саме на курсах підвищення кваліфікації у Харківський академії неперервної освіти.
За невеликий термін навчання на практичних заняттях слухачі проводили майстер-класи, ділилися своїм досвідом роботи і своїми наробками.
На майстер-класах слухачі ознайомилися з основними прийомами виготовлення квітів з різних матеріалів, правилами виготовлення орігамі, лозоплетіння тощо. Озброївшись терпінням і фантазією вони зуміли створити неповторні авторські композиції, реалізували свій творчий потенціал.
Усі практичні роботи проводились комплексно, переходячи з одного в інше, гармонійно і всебічно розвивали тих, хто брав у них участь.
Цікаво, що слухачі, які виступають початку в ролі вчителів, потім самі нерідко ставали учнями, осягаючи й згадуючи незбагнений світ дитинства.
Саме на курсах підвищення кваліфікації слухачі мають можливість поспілкуватись зі своїми колегами, обмінятись думками з викладачами, поділитись своїми наробками і досвідом роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар